ŞIRNAK / İDİL - İDİL KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

MEB TARAFINDAN BAŞLATILAN SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI KAPSAMINDA ''YEŞİLİ KORU VE TANI'' BAŞLIĞI KAPSAMINDA BAHÇEMİZDE BULUNAN AĞAÇLARA BUDAMA YAPILMIŞTIR.

Şbt

Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini sağlamak adına okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri' adlı proje uygulanmaktadır.

Şbt

MEB TARAFINDAN BAŞLATILAN SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI KAPSAMINDA ''YEŞİLİ KORU VE TANI''  ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENEREK PROJE KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Şbt

MEB TARAFINDAN BAŞLATILAN SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI KAPSAMINDA ''YEŞİLİ KORU VE TANI'' FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENEREK PROJE KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR YAPILDI.

SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI

Ock

Ara

MEB tarafından başlatılan 'KÖK DEĞERLER PROJESİ' kapsamında; Adalet ve Dostluk, Dürüstlük Değerleri ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ara

Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini sağlamak adına okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri'adlı proje uygulanmaktadır.

Ara

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla konferans salonumuzda lise öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenledik.

Kas

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası Masa Tenisi müsabakalarında okulumuzu temsil eden Genç Kız Masa Tenisi takımımız ilçe 1. si olmuştur. Takımımızı ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Rıdvan TANİŞMAN'ı Tebrik eder, İlde  düzenlenecek müsabakalarda takımımıza başarılar dileriz...

Kas

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN TYT SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.