ŞIRNAK / İDİL - İDİL KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF YKS

Ara

Okul rehberlik servisimiz tarafından, DYK'ya katılan öğrencilere yönelik devamsızlık ve üniversite hedefinden uzaklaşma riski taşıyan öğrencilerimiz tespit edilmiş olup; Bu öğrencilerin aileleri ile irtibata geçilerek devamsızlık konusunda öğrenci ve veliler bilgilendirilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla konferans salonumuzda lise öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenledik.

Kas

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılı olmuş öğrenci/öğrencilerimizi okula davet ederek sınava hazırlanan öğrencilerimiz ile buluşmalarını gerçeklştirdik.

Kas

Ekm

Hedef YKS üniversite hazırlık programının tanıtım çalışmaları kapsamında öğretmen-öğrenci ve velilerle tanıtım toplantısı gerçekleştirdik.

Ekm

TÜM SINIFLARIN KATILIMI İLE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI, ÖĞRENCİ-VELİ-ÖĞRETMENLERE TANITILDI.