ŞIRNAK / İDİL - İDİL KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKULUMUZ HAKINDA BİLGİ VEREREK OKULUMUZU TANITTIK.

Ara

Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini sağlamak adına okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri'adlı proje uygulanmaktadır.

Ara

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla konferans salonumuzda lise öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenledik.

Kas

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası Masa Tenisi müsabakalarında okulumuzu temsil eden Genç Kız Masa Tenisi takımımız ilçe 1. si olmuştur. Takımımızı ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Rıdvan TANİŞMAN'ı Tebrik eder, İlde  düzenlenecek müsabakalarda takımımıza başarılar dileriz...

Kas

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN TYT SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

TÜM SINIFLARIN KATILIMI İLE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI GERÇEKLEŞTİRDİK.